Showing results 15 to 33 of 33
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | L'indagine sui farmers' market | Guadagno, R.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara |
2012 | L'opinione dei cittadini: descrizione dell'indagine | Franco, S.; Nucera, M.; Pancino, Barbara |
2015 | La valutazione dei risultati aziendali attraverso il Bilancio del Bene Comune. AGRIREGIONIEUROPA, p. 45-50, | Franco, S.; Pancino, Barbara ; Arriga, F. |
2015 | Le filiere corte auto-organizzate dai consumatori: il modello dei Gruppi di Acquisto Solidale. ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE, p. 33-56, | Franco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2016 | Lo sviluppo sostenibile dei sistemi economici territoriali: un percorso di ricerca | Avolio, G.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Martella, A.; Pancino, Barbara ; Passeri, N. |
2021 | Mapping national environmental sustainability distribution by Ecological Footprint: The case of Italy | Franco, Silvio ; Pancino, Barbara ; Martella, Angelo |
2019 | Partnering for sustainability in agri-food supply chains: the case of Barilla Sustainable Farming in the Po Valley | Pancino, Barbara ; Blasi, Emanuele |
2019 | Partnering for sustainability in agri-food supply chains: the case of Barilla Sustainable Farming in the Po Valley | Pancino, Barbara ; Blasi, Emanuele ; Pascucci, S.; Rappoldt, A.; Ronchi, L. |
2012 | Public support to sustainable local development: an Italian project for the diffusion of Corporate Social Responsibility | Pancino, Barbara ; Passeri, N.; Franco, S.; Gasbarra, S. |
2014 | Quanto vale lo spreco? Risultati di un progetto di recupero nella GDO | Franco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2015 | Relationship patterns in food purchase: observing social interactions in different shopping environments | Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Pascucci, S.; Franco, S. |
2016 | The role of network creation and actor engagement in the adoption and diffusion of sustainable innovations in food value chains | Pancino, Barbara ; Pascucci, S.; Blasi, Emanuele ; Ruini, L.; Ronchi, C. |
2021 | School canteens and the food waste challenge: Which public initiatives can help? | Pancino, Barbara ; Cicatiello, Clara ; Falasconi, Luca; Boschini, Matteo |
2014 | Technology transfer and innovation in the hazelnut sector of Viterbo: initiatives of the centre for studies and research. ACTA HORTICULTURAE, p. 343-346, | Pancino, Barbara ; Cristofori, V.; Gasbarra, S.; Varvaro, L.; Franco, S. |
2016 | The environmental sustainability of national cropping systems: from assessment to policy impact evaluation | Passeri, N.; Blasi, E.; Franco, S.; Martella, A.; Pancino, Barbara ; Cicatiello, C. |
2013 | Trasferimento tecnologico ed innovazione nel settore corilicolo e castanicolo della provincia di Viterbo: iniziative del centro studi e ricerche e Università della Tuscia | Cristofori, V.; Pancino, Barbara ; Franco, S.; Vannini, A.; Monarca, D.; Varvaro, L.; Gasbarra, S. |
2012 | Un modello per la valutazione della sostenibilità territoriale delle filiere agroalimentari: struttura e applicazione alla sfera ambientale | Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Franco, S. |
2012 | Una prima valutazione degli impatti dei farmers' market | Marino, D.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara ; Mastronardi, L.; De Gregorio, D. |
2015 | Verso i distretti biologici: un percorso di governance per lo sviluppo locale nelle Marche. PRISMA, p. 172-189, | Pancino, Barbara ; Franco, S.; Avorio, G.; Blasi, E. |