Naviga per Autore Massantini, Riccardo


o seleziona una lettera per esplorare in ordine di Cognome
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Mostrati i risultati da 36 a 40 di 40 < precedente 
Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2015Smart Bio Wine, a project for consumer information, business competitiveness and environmental sustainabilityCecchini, Massimo ; Monarca, D.; Colantoni, A.; Cossio, F.; Moscetti, R.; Massantini, Riccardo ; Bedini, R.
2015Spettroscopia NIR per il controllo qualitativo e la tutela degli oli extravergini di olivaStella, E.; Moscetti, R.; Massantini, Riccardo ; Monarca, D.; Cecchini, M.; Haff Rp; Contini, M.
2021Stinging Nettles as Potential Food Additive: Effect of Drying Processes on Quality Characteristics of Leaf PowdersNallan Chakravartula, Swathi Sirisha; Moscetti, Roberto ; Farinon, Barbara; Vinciguerra, Vittorio ; Merendino, Nicolo' ; Bedini, Giacomo; Neri, Lilia; Pittia, Paola; Massantini, Riccardo 
2013Use of ozone in sanitation and storage of fresh fruits and vegetablesCarletti, L.; Botondi, Rinaldo ; Moscetti, R.; Stella, E.; Monarca, Danilo ; Cecchini, Massimo ; Massantini, Riccardo 
2016Yield and quality of eggplant (Solanum melongena L.) as affected by cover crop species and residue managementRadicetti, E.; Massantini, Riccardo ; Campiglia, Enio ; Mancinelli, R.; Ferri, S.; Moscetti, R.