Showing results 10 to 29 of 102
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Biodegradable PLA (polylactic acid) hinged trays keep quality of fresh-cut and cooked spinach | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Baccelloni, S.; Mencarelli, F. |
1997 | Caratterizzazione biochimica di frutti di melone che esprimono una ACC ossidasi antisenso | Botondi, Rinaldo ; Guis, M.; Ben Amor, M.; Ayub, R.; Bouzayen, M.; Pech , J. C.; Latche, A. |
2014 | Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in aria | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2016 | A comparative study on the effectiveness of ozonated water and peracetic acid in the storability of packaged fresh-cut melon | Botondi, Rinaldo ; Moscetti, R.; Massantini, Riccardo |
2007 | Contaminazione microbica e valutazione dellesposizione a specie fungine in una azienda di lavorazione e trasformazione delle nocciole | Bruni, R.; Mansi, A.; Marcucci, E.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2017 | Control of environmental parameters in postharvest partial dehydration of wine grapes reduces water stress | Bellincontro, Andrea ; Prosperi, P.; De Santis, Diana ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Andrea Bellincontro; Paolo Prosperi; Rinaldo Botondi; Fabio Mencarelli |
2006 | Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolci | Mencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D. |
1998 | Determination of soluble solids content in apricot varieties by visible and near-infrared spectroscopy | Carlini, P.; Massantini, R.; Mencarelli, F.; Botondi, Rinaldo |
2004 | Different postharvest dehydration rates affect quality characteristics and volatile compounds of Malvasia, Trebbiano and Sangiovese grapes for wine production | Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Villa, I.; Mencarelli, F.; Mencarelli , F. |
1997 | Differential expression of ACC oxidase genes in melon and physiological characterization of fruit expressing an antisense ACC oxidase gene | Guis, M.; Bouzayen, M.; Balague, C.; Pech, J. C.; Bouquin, T.; Zegzouti, H.; Ayub, R.; Ben Amor, M.; Lasserre, E.; Botondi, Rinaldo ; Raynal, J.; Latche, A. |
2012 | Effect of different sanitizers on the qualitative characteristics of fresh-cut spinach under passive modified atmosphere packaging - Influenza di due tipologie di lavaggio sulle caratteristiche qualitative di spinaci di IV gamma confezionati in atmosfera passiva | Bartoloni, S.; Mencarelli, F.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2019 | The effect of gaseous ozone treatment and different storage temperatures on the quality of yellow-flesh kiwifruit cv "Soreli | Carboni, C.; Goffi, V.; Petriccione, M.; Botondi, Rinaldo |
1999 | Effect of low oxygen treatment for 9 days at 5C or 18C on postharvest quality of ripe apricots | Botondi, Rinaldo ; Massantini, R.; Crisa, A.; Mencarelli, F. |
2002 | Effects of exogenous propylene on softening, glycosidase and pectinmethylesterase activity during postharvest ripening of apricots | Cardarelli, M.; Botondi, Rinaldo ; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2022 | Effects of gaseous ozone treatment on the mite pest control and qualitative properties during ripening storage of pecorino cheese | Grasso, Claudia; Eramo, Vanessa; Lembo, Micaela; Forniti, Roberto; Carboni, Cristian; Botondi, Rinaldo |
2000 | Effects of low oxygen short-term exposure at 15C on postharvest physiology and quality of apricots harvested at two ripening stages | Botondi, Rinaldo ; Crisa, A.; Massantini, R.; Mencarelli, F. |
2019 | Effects of ozone postharvest treatment on physicochemical and qualitative traits of Actinidia chinensis 'Soreli' during cold storage | Goffi, Valentina; Zampella, Luigi; Forniti, Roberto; Petriccione, Milena; Botondi, Rinaldo |
2019 | Effects of ozone postharvest treatment on physicochemical and qualitative traits of Actinidia chinensis ‘Soreli’ during cold storage | Goffi, V.; Zampella, V.; Forniti, R.; Petriccione, M.; Botondi, Rinaldo |
1998 | Ethylene and biotechnology of fruit ripening | Guis, M.; Ben Amor, M.; Botondi, Rinaldo ; Ayub, R.; Latche, A.; Bouzayen, M.; Pech Jc |
2010 | Ethylene depending and non-depending metabolism during postharvest banana ripening | De Martino, G.; Mincini, M.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli; F. |