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Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2022A Minimally Invasive Approach for Preventing White Wine Protein Haze by Early Enzymatic TreatmentBenucci, Ilaria ; Lombardelli, Claudio; Muganu, Massimo ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco 
2014A new “functional” pasta containing tartary buckwheat sprouts as an ingredient improves the oxidative status and normalizes some blood pressure parameters in spontaneously hypertensive ratsMerendino, Nicolo' ; Molinari, Romina; Costantini, Lara ; Mazzucato, Andrea ; Pucci, Anna; Bonafaccia, Francesco; Esti, Marco ; Ceccantoni, Brunella; Papeschi, Cristiano; Bonafaccia, Giovanni
2021A Novel Process for the Recovery of Betalains from Unsold Red Beets by Low-Temperature Enzyme-Assisted ExtractionLombardelli, Claudio; Benucci, Ilaria ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco 
2007Acid proteases immobilized on two different solid supportsLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
2017Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapesBenucci, I.; Esti, Marco ; Rolle, L.; Segade Sr; Ro Segade, S.; Cerreti, M.; Giacosa, S.; Paissoni Ma; Liburdi, Katia ; Bautista-ortn Ab; Gmez-plaza, E.; Gerbi, V.
2021Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces YeastBenucci, Ilaria ; Esti, Marco 
2003Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazioneEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.
2016Assessing Italian wine quality and pricesCacchiarelli, Luca ; Carbone, Anna ; Esti, Marco ; Laureti, Tiziana ; Sorrentino, Alessandro ; Estim
2006Assessment of Urea Degradation Rate in Model Wine Solutions by Acid Urease from Lactobacillus fermentumFidaleo, Marcello ; Esti, Marco ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
1999Attività di enzimi glicosidici grezzi e purificati sui precursori daroma nei viniTamborra, P.; Esti, Marco ; Malorni, A.; Martino, A.; La Notte, E.
2010Authenticity markers in Aglianico, Uva di Troia, Negramaro and Primitivo grapesTamborra, P.; Esti, Marco 
2011AUTHENTICITY MARKERS IN AGLIANICO, UVA DI TROIA, NEGROAMARO AND PRIMITIVO WINESTamborra, P.; Suriano, S.; Esti, Marco 
2021Betalain Extracts from Beetroot as Food Colorants: Effect of Temperature and UV-Light on StorabilityLombardelli, Claudio; Benucci, Ilaria ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco 
1996A bienzyme electrode probe for malateMessia; Compagnone; Esti, Marco ; Palleschi
1994Bioelectrochemical determination of lactic and malic acids in winePalleschi; Volpe; Compagnone; La Notte; Esti, Marco 
2010Biosensori amperometrici applicati al monitoraggio della fermentazione alcolicaVolpe, G.; Piermarini, S.; Esti, Marco ; Simonetti, M.; Palleschi, G.
2000Biosensori elettrochimici per applicazioni analitiche nel settore lattiero-casearioPalleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Isoldi, G.; Pallini, M.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E.
1999Biosensori elettrochimici per il controllo della qualit degli alimentiPalleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E.
1998Biosensors and biosensing for analysis of lactate and malate in wines with electrochemical proceduresPalleschi, G.; Compagnone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Messia, M. C.; La Notte, E.
2011Bromelain from pineapple stem in alcoholic- acidic buffers for Wine applicationBenucci, Ilaria ; Liburdi, Katia; Garzillo, Anna Maria Vittoria; Esti, Marco