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Data pubblicazione | Titolo | Autore/i |
2022 | A Minimally Invasive Approach for Preventing White Wine Protein Haze by Early Enzymatic Treatment | Benucci, Ilaria ; Lombardelli, Claudio; Muganu, Massimo ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco |
2014 | A new “functional” pasta containing tartary buckwheat sprouts as an ingredient improves the oxidative status and normalizes some blood pressure parameters in spontaneously hypertensive rats | Merendino, Nicolo' ; Molinari, Romina; Costantini, Lara ; Mazzucato, Andrea ; Pucci, Anna; Bonafaccia, Francesco; Esti, Marco ; Ceccantoni, Brunella; Papeschi, Cristiano; Bonafaccia, Giovanni |
2021 | A Novel Process for the Recovery of Betalains from Unsold Red Beets by Low-Temperature Enzyme-Assisted Extraction | Lombardelli, Claudio; Benucci, Ilaria ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco |
2007 | Acid proteases immobilized on two different solid supports | Liburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco |
2017 | Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapes | Benucci, I.; Esti, Marco ; Rolle, L.; Segade Sr; Ro Segade, S.; Cerreti, M.; Giacosa, S.; Paissoni Ma; Liburdi, Katia ; Bautista-ortn Ab; Gmez-plaza, E.; Gerbi, V. |
2021 | Arginase Activity Characterization During Alcoholic Fermentation by Sequential Inoculation with Non-Saccharomyces and Saccharomyces Yeast | Benucci, Ilaria ; Esti, Marco |
2003 | Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | Esti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. |
2016 | Assessing Italian wine quality and prices | Cacchiarelli, Luca ; Carbone, Anna ; Esti, Marco ; Laureti, Tiziana ; Sorrentino, Alessandro ; Estim |
2006 | Assessment of Urea Degradation Rate in Model Wine Solutions by Acid Urease from Lactobacillus fermentum | Fidaleo, Marcello ; Esti, Marco ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi |
1999 | Attività di enzimi glicosidici grezzi e purificati sui precursori daroma nei vini | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Malorni, A.; Martino, A.; La Notte, E. |
2010 | Authenticity markers in Aglianico, Uva di Troia, Negramaro and Primitivo grapes | Tamborra, P.; Esti, Marco |
2011 | AUTHENTICITY MARKERS IN AGLIANICO, UVA DI TROIA, NEGROAMARO AND PRIMITIVO WINES | Tamborra, P.; Suriano, S.; Esti, Marco |
2021 | Betalain Extracts from Beetroot as Food Colorants: Effect of Temperature and UV-Light on Storability | Lombardelli, Claudio; Benucci, Ilaria ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco |
1996 | A bienzyme electrode probe for malate | Messia; Compagnone; Esti, Marco ; Palleschi |
1994 | Bioelectrochemical determination of lactic and malic acids in wine | Palleschi; Volpe; Compagnone; La Notte; Esti, Marco |
2010 | Biosensori amperometrici applicati al monitoraggio della fermentazione alcolica | Volpe, G.; Piermarini, S.; Esti, Marco ; Simonetti, M.; Palleschi, G. |
2000 | Biosensori elettrochimici per applicazioni analitiche nel settore lattiero-caseario | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Isoldi, G.; Pallini, M.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
1999 | Biosensori elettrochimici per il controllo della qualit degli alimenti | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
1998 | Biosensors and biosensing for analysis of lactate and malate in wines with electrochemical procedures | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Messia, M. C.; La Notte, E. |
2011 | Bromelain from pineapple stem in alcoholic- acidic buffers for Wine application | Benucci, Ilaria ; Liburdi, Katia; Garzillo, Anna Maria Vittoria; Esti, Marco |