DSpace Unitus DSpace

Unitus DSpace >

Browsing by Author Lafiandra, Domenico

RSS Feeds RSS Feed RSS Feed RSS Feed

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Tutor
2008Analisi genomiche e proteomiche per il miglioramento della qualità e sicurezza delle produzioni agrarieLafiandra, Domenico; Masci, Stefania; Reforgiato Recupero, Giuseppe; Terzi, Valeria; Carputo, Domenico, et al-
20-Apr-2012Analisi proteomica in linee di frumento duro high-amylose transgeniche e corrispondenti wild-typePaoletti, FedericaLafiandra, Domenico; Sestili, Francesco
2010Characterisation of a specific class of typical low molecular weight glutenin subunits of durum wheat by a proteomic approachMuccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; Margiotta, Benedetta, et al-
2010Comparative proteome analysis of metabolic proteins from seeds of durum wheat (cv. Svevo) subjected to heat stress.Laino, Paolo; Shelton, Dale; Finnie, Christine; De Leonardis, Anna Maria; Mastrangelo, Anna Maria, et al-
2008Comparative proteomic and transcriptional profiling of a bread wheat cultivar and its derived transgenic line over-expressing a low molecular weight glutenin subunit gene in the endospermScossa, Federico; Laudencia-Chingcuanco, Debby L.; Anderson, Olin D.; Vensel, William H.; Lafiandra, Domenico, et al-
2009Cytogenetic and molecular characterization of durum wheat chromosome transfers with 1D-associated gluten protein genes and their pyramidingGennaro, Andrea; Forte, Paola; Lattanzi, Gionata; Ferri, Daniela; Carozza, Roberta, et al-
20-Apr-2012Identification of chromosome 5A encoded polypeptides in wheat kernelsGombaud, GaëtanMasci, Stefania; Lafiandra, Domenico
2010Increasing the amylose content of durum wheat through silencing of the SBEIIa genesSestili, Francesco; Janni, Michela; Doherty, Angela; Botticella, Ermelinda; D'Ovidio, Renato, et al-
14-Mar-2008Manipolazione genetica della composizione dell'amidoSestili, FrancescoLafiandra, Domenico
26-Feb-2010Mutagenesi applicata allo sviluppo di nuove varietà di frumento: modificazione della composizione dell'amido e miglioramento delle caratteristiche nutrizionaliBotticella, ErmelindaLafiandra, Domenico
Showing results 1 to 10 of 10

 

Valid XHTML 1.0! Unitus DSpace  © 2005 Università degli Studi della Tuscia - Feedback