Browsing by Author Massantini, Riccardo


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 2 to 8 of 8 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
5-May-2015Fitofarmaci in agricoltura: caso studio della filiera della patata del ViterbeseCarletti, Letizia
2010Mantenimento della qualità organolettica in alcuni ortofrutticoli tipici della regione Lazio minimamente processatiMassantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Cecchini, Massimo; Monarca, Danilo
13-May-2020Optimization of the organic fruit and vegetable drying process by using non-destructive techniquesRaponi, Flavio
2010Proprietà nutrizionali-salutistiche e conservazione della frutta secca in guscioContini, Marina; Cecchini, Massimo; Massantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Monarca, Danilo
24-Jun-2020Smart drying: qualità e sostenibilità nei processi di disidratazioneFerri, Serena
2009The influence of cover crops and double harvest on storage of fresh hazelnuts (Corylus avellana L.)Massantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Monarca, Danilo; Cecchini, Massimo; Contini, Marina; Mordacchini Alfani, Maria Lorenza
2010The risk of musculoskeletal disorders for workers due to repetitive movements during tomatoCecchini, Massimo; Colantoni, Andrea; Massantini, Riccardo; Monarca, Danilo