Browsing by Author Contini, Marina

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Effects of a β-glucanase enzymatic preparation on yeast lysis during aging of traditional sparkling winesTorresi, Sara; Frangipane, Maria Teresa ; Garzillo, Anna M.V.; Massantini, Riccardo ; Contini, Marina
2015Feasibility of NIR spectroscopy to detect olive fruit infested by Bactrocera oleaeMoscetti, Roberto ; Haff, Ron P.; Stella, Elisabetta; Contini, Marina; Monarca, Danilo ; Cecchini, Massimo ; Massantini, Riccardo 
2010Proprietà nutrizionali-salutistiche e conservazione della frutta secca in guscioContini, Marina; Cecchini, Massimo; Massantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Monarca, Danilo
16-Dec-2008Recupero di antiossidanti naturali dai sottoprodotti di trasformazione dell’industria agroalimentare: noccioli di oliva (Olea europaea L.) gusci e perisperma di nocciole (Corylus avellana L.)Baccelloni, Simone
2009The influence of cover crops and double harvest on storage of fresh hazelnuts (Corylus avellana L.)Massantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Monarca, Danilo; Cecchini, Massimo; Contini, Marina; Mordacchini Alfani, Maria Lorenza